Onderhoud en reparatie alle merken

Ook als u geen BMW of MINI rijdt bent u bij Automaan natuurlijk meer dan welkom!  Als universeel autobedrijf onderhouden we alle merken en modellen. Goed, snel en betaalbaar. 

Onderhoud aan alle automerken

In onze moderne werkplaats voeren gedreven en vakkundige monteurs het onderhoud, de APK of reparatie aan uw auto uit. Net zo goed als de dealer, maar tegen scherpe tarieven.

Alle merken, alle modellen,

Of u nu Audi, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Mitsubishi, Saab, Smart, Subaru of Suzuki rijdt, Automaan is altijd een goede keuze voor het onderhoud.

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

Automaan heeft een laag kostenpatroon; geen dure locatie, geen kostbaar pand en geen indirecte medewerkers. Zo kunnen wij uw auto onderhoud of repareren tegen zeer scherpe tarieven.

BMW-specialist-automaat-overons_750x300

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe onderhoud- en reparatietarieven

Zo goed als de dealer

Diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Bewezen kwaliteit

Wat zeggen klanten over Automaan

"De reparatie werd uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Kosten lager bijna 50% lager dan bij de BMW-dealer waar ik een eerste offerte had opgevraagd. Tijdens de reparatie (distributieketting) werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventueel meerwerk. Alles in goed overleg."

E. Langenberg

"Prima service geen verborgen kosten, en altijd duidelijke afspraken.."

M. Huijnen

"Goed en snel geholpen. Stond netjes een vervangende auto klaar (zoals afgesproken). Duidelijk geïnformeerd van te voren over de kosten. Ook netjes volgens afspraak klaar. Dus een aanrader."

E. Swanborn

"Enige garage waar ik nog naar toe ga voor mijn bmw. Service is echt super van balie mederwerkers tot mensen in de werkplaats. Ben zeer tevreden!."

J. Prins

"BMW rijden is duur. Automaan verzacht de kostprijs van onderhoud en maakt je auto weer als nieuw. Beter dan bij een dealer!"

X. Vd Vegt

"Prima gewerkt. Kwam voor wat aandachtspunten, na grondig nakijken waren er nog wat punten die gelijk meegenomen konden worden, dat scheelde weer in de prijs."

H. Rolvin

"Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag voor over."

B. Van Holsteijn

"Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!"

P. Van IJzendoorn

Bekijk alle reviews

Afspraak of prijsopgave

Telefonisch

015-3610738

PeterMaan_390x300

Peter Maan

Online

Een vraag over het onderhoud van uw auto, een prijsopgave of een afspraak maken?

Bel 015-3610738

Of gemakkelijk online met bovenstaand formulier