Onderhoud en reparatie alle merken

Ook als u geen BMW of MINI rijdt bent u bij Automaan natuurlijk meer dan welkom!  Als universeel autobedrijf onderhouden we alle merken en modellen. Deskundig en probleemoplossend.

Onderhoud aan alle automerken

In onze moderne werkplaats voeren gedreven en vakkundige monteurs het onderhoud, de APK of reparatie aan uw auto uit. Net zo goed als de dealer, maar tegen scherpe tarieven.

Alle merken, alle modellen,

Of u nu Audi, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Mitsubishi, Saab, Smart, Subaru of Suzuki rijdt, Automaan is altijd een goede keuze voor het onderhoud.

Deskundig en probleemoplossende service

Bij Automaan richten wij ons op het bieden van de best mogelijke service voor klanten. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van BMW en MINI waardoor er altijd oplossingsgericht gedacht kan worden en de reparaties deskundig uitgevoerd worden.

BMW-specialist-automaat-overons_750x300

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe onderhoud- en reparatietarieven

Zo goed als de dealer

Diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Bewezen kwaliteit

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
8 maanden geleden
Remon Janssen
Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
een maand geleden
Fred Vreeswijk
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
3 maanden geleden
Dx iBo

Afspraak of prijsopgave

Telefonisch

015-3610738

PeterMaan_390x300

Peter Maan

Online

Een vraag over het onderhoud van uw auto, een prijsopgave of een afspraak maken?

Bel 015-3610738

Of gemakkelijk online met bovenstaand formulier