Onderhoud en reparatie alle merken

Ook als u geen BMW of MINI rijdt bent u bij Automaan natuurlijk meer dan welkom!  Als universeel autobedrijf onderhouden we alle merken en modellen. Goed, snel en betaalbaar. 

Onderhoud aan alle automerken

In onze moderne werkplaats voeren gedreven en vakkundige monteurs het onderhoud, de APK of reparatie aan uw auto uit. Net zo goed als de dealer, maar tegen scherpe tarieven.

Alle merken, alle modellen,

Of u nu Audi, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Mitsubishi, Saab, Smart, Subaru of Suzuki rijdt, Automaan is altijd een goede keuze voor het onderhoud.

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

Automaan heeft een laag kostenpatroon; geen dure locatie, geen kostbaar pand en geen indirecte medewerkers. Zo kunnen wij uw auto onderhoud of repareren tegen zeer scherpe tarieven.

BMW-specialist-automaat-overons_750x300

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe onderhoud- en reparatietarieven

Zo goed als de dealer

Diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Bewezen kwaliteit

Wat zeggen klanten over Automaan

"Duidelijke afspraak, kundige en tijdige opvolging, nette afwerking. Dat alles voor een redelijke prijs. Voor ons al jaren een betrouwbaar adres!"

G. Hordijk

"Ik kan het kort toelichten: Ik wou dat ik Automaan eerder had ontdekt. Tot nu toe in ieder geval top service, vriendelijk, oplossingsgericht en zeer behulpzaam. Mijn auto gaat hier in het onderhoud!"

M. Prins

"Helaas moest mijn auto voor een tweede keer een versnellingsbakrevisie, een dure grap. Ik heb met Automaan vooraf gebeld voor een prijsindicatie en ben tijdens het gehele proces erg netjes geholpen. Er is uitgebreid verteld wat er kapot was en vervangen moest worden, en bij ophalen was er alle aandacht voor mijn vragen en is Lex zelfs met mij in de auto meegereden om wat extra tips te geven. Ik waardeer deze persoonlijke benadering en zal zeker terug komen. De auto rijd weer erg prettig. Uiteraard kan ik nog niets zeggen over de nazorg/garantie maar ik vertrouw erop dat ook deze goed verloopt."

M. Brouns

"Uitstekende service, advies en kwaliteit. Waar gewerkt wordt vallen spaanders en dat is ok. Alle puntjes zijn adequaat verholpen."

O. de Laat

"Hier werken mensen die er echt verstand van hebben!!!!
Goede service."

R. Bouwmeester

"Professionele aardige lui, die doen wat ze zeggen."

P. Deprez

"Snelle reactie, duidelijke service, leenauto stond keurig klaar, prettige communicatie. Erg tevreden."

P. Simonis

"Met Martin aan de desk, bekwame monteurs in de garage en een comfortabele wachtruimte is deze garage zeer aan te bevelen!"

H. Bovenlander

Bekijk alle reviews

Afspraak of prijsopgave

Telefonisch

015-3610738

PeterMaan_390x300

Peter Maan

Online

Een vraag over het onderhoud van uw auto, een prijsopgave of een afspraak maken?

Bel 015-3610738

Of gemakkelijk online met bovenstaand formulier