BMW garage

Zoekt u een garage gespecialiseerd in BMW? Automaan is dé garage voor BMW rijders.  Met dealerkwaliteit, persoonlijke aandacht én betaalbare BMW garage tarieven! Dat maakt Automaan dé BMW garage.

De BMW garage voor met betaalbare tarieven

Bij Automaan  staat een gedreven en ervaren team BMW specialisten voor u klaar om het onderhoud van uw BMW goed en tegen betaalbare tarieven uit te voeren. Automaan is daarmee dé BMW garage voor .

In de garage is de specifieke BMW knowhow aanwezig voor service van en eventuele reparaties aan uw BMW. Daarbij beschikken we over speciaal BMW gereedschap, waaronder de originele ISTA/D en ISTA/P diagnose- en programmeringsapparatuur. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan BMW's
tegen een redelijk tarief uit te voeren.

Nog BMW fabrieksgarantie?

Heeft uw BMW nog fabrieksgarantie? Die blijft u behouden! Het onderhoud aan uw BMW voeren wij uit conform de BMW fabrieksvoorschriften, Hierdoor bent u verzekerd van het behoud van uw BMW fabrieksgarantie.

Compleet BMW onderhoud

Als garage gespecialiseerd in BMW voeren wij het complete onderhoud aan uw BMW uit.

 • Service voertuigcheck
 • Service motorolie
 • Service bougies
 • Service remvloeistof
 • Service luchtfilter
 • Service microfilter
 • Service microfilter
 • Service airco
 • Service remblokken voor
 • Service remblokken achter
 • Elektronische storingen
 • Eventuele reparaties
specialist in BMW en MINI

Snel en gemakkelijk bereikbaar

In BMW gespecialiseerde garage Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar. Plan eenvoudig uw route voor de APK keuring.

automaan_plattegrond

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe BMW en MINI tarieven

Zo goed als de dealer

BMW en MINI diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW en MINI

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Liefde en passie voor BMW en MINI

Wat zeggen klanten over Automaan

"De reparatie werd uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Kosten lager bijna 50% lager dan bij de BMW-dealer waar ik een eerste offerte had opgevraagd. Tijdens de reparatie (distributieketting) werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventueel meerwerk. Alles in goed overleg."

E. Langenberg

"Prima service geen verborgen kosten, en altijd duidelijke afspraken.."

M. Huijnen

"Goed en snel geholpen. Stond netjes een vervangende auto klaar (zoals afgesproken). Duidelijk geïnformeerd van te voren over de kosten. Ook netjes volgens afspraak klaar. Dus een aanrader."

E. Swanborn

"Enige garage waar ik nog naar toe ga voor mijn bmw. Service is echt super van balie mederwerkers tot mensen in de werkplaats. Ben zeer tevreden!."

J. Prins

"BMW rijden is duur. Automaan verzacht de kostprijs van onderhoud en maakt je auto weer als nieuw. Beter dan bij een dealer!"

X. Vd Vegt

"Prima gewerkt. Kwam voor wat aandachtspunten, na grondig nakijken waren er nog wat punten die gelijk meegenomen konden worden, dat scheelde weer in de prijs."

H. Rolvin

"Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag voor over."

B. Van Holsteijn

"Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!"

P. Van IJzendoorn

Bekijk alle reviews

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Bel of vraag een prijsopgave

Persoonlijk en betaalbaar

Automaan is dé garage voor de BMW rijder in

Allen wat u echt nodig heeft

Geen glazen paleis of veel medewerkers. U betaalt alleen wat voor een goede BMW garage nodig is.

Vele tevreden BMW rijders

Klanten uit beoordelen BMW garage Automaan al jaren lang méér dan goed.

BMW diagnose apparatuur

Automaan beschikt over de meest recente BMW diagnose garageapparatuur, o.a. ISTA/P.

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Met Digitale Service Registratie (DSR) worden de uitgevoerde onderhoudsbeurten opgeslagen in het BMW service systeem en in uw boordcomputer.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW en MINI distributieketting

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend euvel. Wij hebben de betaalbare oplossing.