Originele BMW/MINI of 1e kwaliteit alternatief onderdelen

De keuze is aan u.

Onderdelen keuze

Wij bieden u de keus tussen originele BMW/MINI onderdelen of 1e montage A-merk onderdelen.

Prettig prijskaartje

De door ons aangeboden alternatieve onderdelen zijn volgens dezelfde standaard gefabriceerd als originele onderdelen, maar een stuk vriendelijker geprijsd. Het verschil kan oplopen tot tientallen procenten. Waar u ook voor kiest, Automaan verzorgt het onderhoud en APK aan uw BMW of MINI tegen een zo scherp mogelijk tarief.

bmw-mini-onderdelen_715x300

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
8 maanden geleden
Remon Janssen
Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
een maand geleden
Fred Vreeswijk
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
3 maanden geleden
Dx iBo

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Digitale Service Registratie (DSR) slaat uitgevoerde onderhoudsbeurten op in de boordcomputer van uw auto en het BMW service systeem.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend probleem. Wij hebben de betaalbare oplossing.