BMW reparatie Wassenaar

Woont u in Wassenaar en zoekt u een betaalbare reparatie voor uw BMW? Automaan is hét adres voor BMW reparaties in Wassenaar. Met dealerkwaliteit, persoonlijke aandacht én betaalbare BMW reparatietarieven!

BMW reparaties voor Wassenaar

Bij Automaan staat een gedreven en ervaren team BMW specialisten voor u klaar om BMW reparaties goed en tegen betaalbare tarieven uit te voeren.

Voor BMW reparaties is de specifieke BMW knowhow en ervaring aanwezig. Daarbij beschikken we over speciaal BMW gereedschap, waaronder de originele ISTA/D en ISTA/P diagnose- en programmeringsapparatuur. Zo zijn wij in staat reparaties aan BMW's tegen een redelijk tarief uit te voeren.

Nog BMW fabrieksgarantie?

Heeft uw BMW nog fabrieksgarantie? Die blijft u behouden! Wij voeren BMW reparaties en onderhoud conform BMW fabrieksvoorschriften uit. Hierdoor bent u verzekerd van het behoud van de BMW fabrieksgarantie.

Alle BMW reparaties

Als specialist in BMW voor Wassenaar voeren wij alle reparaties aan uw BMW uit zoals:

specialist in BMW en MINI

Snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Wassenaar

In BMW onderhoud gespecialiseerd autobedrijf Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar vanuit Wassenaar. Plan eenvoudig uw route vanuit Wassenaar voor de BMW reparatie.

automaan_plattegrond

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe BMW en MINI tarieven

Zo goed als de dealer

BMW en MINI diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW en MINI

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Liefde en passie voor BMW en MINI

Wat zeggen klanten over Automaan

"Duidelijke afspraak, kundige en tijdige opvolging, nette afwerking. Dat alles voor een redelijke prijs. Voor ons al jaren een betrouwbaar adres!"

G. Hordijk

"Ik kan het kort toelichten: Ik wou dat ik Automaan eerder had ontdekt. Tot nu toe in ieder geval top service, vriendelijk, oplossingsgericht en zeer behulpzaam. Mijn auto gaat hier in het onderhoud!"

M. Prins

"Helaas moest mijn auto voor een tweede keer een versnellingsbakrevisie, een dure grap. Ik heb met Automaan vooraf gebeld voor een prijsindicatie en ben tijdens het gehele proces erg netjes geholpen. Er is uitgebreid verteld wat er kapot was en vervangen moest worden, en bij ophalen was er alle aandacht voor mijn vragen en is Lex zelfs met mij in de auto meegereden om wat extra tips te geven. Ik waardeer deze persoonlijke benadering en zal zeker terug komen. De auto rijd weer erg prettig. Uiteraard kan ik nog niets zeggen over de nazorg/garantie maar ik vertrouw erop dat ook deze goed verloopt."

M. Brouns

"Uitstekende service, advies en kwaliteit. Waar gewerkt wordt vallen spaanders en dat is ok. Alle puntjes zijn adequaat verholpen."

O. de Laat

"Hier werken mensen die er echt verstand van hebben!!!!
Goede service."

R. Bouwmeester

"Professionele aardige lui, die doen wat ze zeggen."

P. Deprez

"Snelle reactie, duidelijke service, leenauto stond keurig klaar, prettige communicatie. Erg tevreden."

P. Simonis

"Met Martin aan de desk, bekwame monteurs in de garage en een comfortabele wachtruimte is deze garage zeer aan te bevelen!"

H. Bovenlander

Bekijk alle reviews

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Bel of vraag een prijsopgave

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Digitale Service Registratie (DSR) slaat uitgevoerde onderhoudsbeurten op in de boordcomputer van uw auto en het BMW service systeem.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend euvel. Wij hebben de betaalbare oplossing.

Persoonlijk en betaalbaar

BMW rijder in Wassenaar? Automaan: hét adres voor BMW reparaties.

Allen wat u echt nodig heeft

Geen duur pand of veel medewerkers. U betaalt alleen wat voor de BMW reparatie nodig is.

Vele tevreden BMW rijders

Klanten uit Wassenaar beoordelen BMW reparaties door Automaan al jaren lang méér dan goed.

BMW diagnose apparatuur

Automaan beschikt over de meest recente BMW diagnose reparatieapparatuur, o.a. ISTA/P.