Service Adviseur - Parts medewerker met groei ambitie


Voor onze werkplaatsreceptie zoeken wij een gedreven Service Adviseur/Parts medewerker. Als Service Adviseur/Parts medewerker ben je samen met je collega Service Adviseur de spil binnen ons bedrijf.

Profiel

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel aan de telefoon als aan de balie. Je vindt het fijn om klanten te adviseren op het gebied van onderhoud, reparatie, onderdelen en accessoires. Verder draag je zorg voor de facturatie en duidelijke uitleg aan de klant. Je staat sterk in je schoenen en zorgt voor een efficiënte aansturing en planning van de werkplaats. Hierbij staat klanttevredenheid natuurlijk altijd voorop!

Ben je stressbestendig, communicatief vaardig, technisch onderlegd, klantgericht en bovenal een teamspeler? Dan is deze functie bij Automaan je op het lijf geschreven.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je aan om met ons mee te groeien binnen een vriendelijk en sociaal bedrijf. Naast prima arbeidsvoorwaarden en een aansprekende functie is er bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid om door te groeien naar een leiding gevende positie. Een technisch trainingsprogramma maakt standaard deel uit van jouw loopbaan ontwikkeling.

Meer weten?

Bel Peter Maan, te bereiken op 015-3610738 of peter.maan@automaan.nl

Het bedrijf

Automaan is specialist in BMW en MINI voor de regio Den Haag, Rotterdam en Delft. Wij zijn een gedreven autobedrijf waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en een optimale service altijd voorop staan.

De werkplaats en diagnoseafdeling beschikken over alle benodigde (originele)diagnose apparatuur en speciaal gereedschap. We zijn een enthousiast team van vakmensen die gaan voor de hoogste kwaliteit en beste service.

  • Ik heb interesse in de functie van Vacature service adviseur / partsmedewerker
  • Upload je CV, in pdf ,doc of docx formaat
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.