Vacature werkplaats manager

Vakkundig & Zelfstandig

De baan

Als Service Manager werk je in onze moderne werkplaats met een team van 5 monteurs om klanten onbezorgd rijplezier te bieden. Je speelt een essentiële rol bij het waarborgen van kwaliteit en efficiëntie.

BMW koplampen

Profiel

Dit omvat het bewaken van de kwaliteit van het werk, plannen en coördineren van taken en zorgen voor maximale productiviteit van de monteurs. Bij piekmomenten op de receptie en bij drukte in de werkplaats spring jij bij en steek je graag de handen uit de mouwen en assisteer je waar mogelijk. Je houdt gedurende de dag de voortgang in de gaten en zorgt voor een goede afstemming met de werkplaatsreceptie. Uiteraard zorg je er ook voor dat de milieu-en ARBO-richtlijnen worden nageleefd.

Over jou

Profiel

Automaan is specialist in BMW en MINI voor de regio Den Haag, Rotterdam en Delft. Wij zijn een gedreven autobedrijf waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en een optimale service altijd voorop staan.

De werkplaats en diagnoseafdeling beschikken over alle benodigde (originele)diagnose apparatuur en speciaal gereedschap. We zijn een enthousiast team van vakmensen die gaan voor de hoogste kwaliteit en beste service.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een mooie, uitdagende functie als service manager binnen een leuk en gezellig team. Daarnaast kun je rekenen op:

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de functie van Vacature werkplaats manager
Naam*
Adres*
Upload je CV, in pdf ,doc of docx formaat
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.