De voordelen van Automaan

Het onderhoud van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, de betrouwbaarheid én restwaarde van uw auto. Een goed en betrouwbaar adres voor onderhoud en eventuele reparaties. En dat dit niet meer hoeft te kosten dan noodzakelijk bewijst Automaan elke dag.

Gespecialiseerd team Automaan

Bij Automaan staat een gedreven team voor u klaar om uw BMW en MINI tegen vakkundig te onderhouden. Wij nemen de tijd voor u en uw verhaal. Automaan in Pijnacker is hét autobedrijf voor uw BMW!

Deskundig en probleemoplossende service

Bij Automaan richten wij ons op het bieden van de best mogelijke service voor klanten. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van BMW en MINI waardoor er altijd oplossingsgericht gedacht kan worden en de reparaties deskundig uitgevoerd worden.

Kwaliteit in BMW en MINI onderhoud en APK

In onze moderne werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI. Wij hebben de beschikking over speciaal BMW en MINI gereedschap en over de modernste (originele) diagnose apparatuur.

Zo zijn wij in staat BMW en MINI onderhoud en reparaties te verrichten conform de strenge fabrieksvoorschriften. U bent verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie.

Tevreden klanten

U wilt kunnen vertrouwen op het autobedrijf waar u uw auto laat onderhouden. Bij Automaan begrijpen we dat als geen ander. En natuurlijk vinden wij onszelf een meer dan uitstekend autobedrijf. Maar niet alleen wijzelf hebben die mening, ook onze klanten.

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
8 maanden geleden
Remon Janssen
Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
een maand geleden
Fred Vreeswijk
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
3 maanden geleden
Dx iBo

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Digitale Service Registratie (DSR) slaat uitgevoerde onderhoudsbeurten op in de boordcomputer van uw auto en het BMW service systeem.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend probleem. Wij hebben de betaalbare oplossing.