De voordelen van Automaan

Het onderhoud van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, de betrouwbaarheid én restwaarde van uw auto. Een goed en betrouwbaar adres voor onderhoud en eventuele reparaties dit voor u verzorgen. En dat dat niet meer hoeft te kosten dan noodzakelijk bewijst Automaan elke dag.

Gespecialiseerd team Automaan

Bij Automaan staat een gedreven team voor u klaar om uw BMW en MINI tegen voordelige tarieven te onderhouden. Automaan in Pijnacker is hét autobedrijf voor uw BMW!

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

Automaan heeft een lager kostenpatroon. Geen dure locatie, geen kostbaar pand, geen indirecte medewerkers. Zo kunnen onze tarieven scherper zijn dan de concurrentie.

Tevreden klanten

U wilt kunnen vertrouwen op het autobedrijf waar u uw auto laat onderhouden. Bij Automaan begrijpen we dat als geen ander. En natuurlijk vinden wij onszelf een meer dan uitstekend autobedrijf. Maar niet alleen wijzelf hebben die mening, ook onze klanten.

Kwaliteit in BMW en MINI onderhoud en APK

In onze moderne werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI. Wij hebben de beschikking over speciaal BMW en MINI gereedschap. En de modernste (originele) diagnose apparatuur.

Zo zijn wij in staat BMW en MINI onderhoud en reparaties te verrichten conform de strenge fabrieksvoorschriften. U bent verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie.

Topper

Begin 2014 is Automaan door klantenbeoordelingssite “Beste garage.nl” uitgeroepen tot de beste garage van Zuid-Holland en nummer 3 in heel Nederland. Hoeveel zekerheid wilt u nog meer.

Wat zeggen klanten over ons

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Bel of vraag een prijsopgave