De voordelen van Automaan

Het onderhoud van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, de betrouwbaarheid én restwaarde van uw auto. Een goed en betrouwbaar adres voor onderhoud en eventuele reparaties. En dat dit niet meer hoeft te kosten dan noodzakelijk bewijst Automaan elke dag.

Gespecialiseerd team Automaan

Bij Automaan staat een gedreven team voor u klaar om uw BMW en MINI tegen vakkundig te onderhouden. Wij nemen de tijd voor u en uw verhaal. Automaan in Pijnacker is hét autobedrijf voor uw BMW!

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

Automaan heeft een laag kostenpatroon. Geen dure locatie, geen kostbaar pand, geen indirecte medewerkers. Zo kunnen onze tarieven scherp aanbieden.

Tevreden klanten

U wilt kunnen vertrouwen op het autobedrijf waar u uw auto laat onderhouden. Bij Automaan begrijpen we dat als geen ander. En natuurlijk vinden wij onszelf een meer dan uitstekend autobedrijf. Maar niet alleen wijzelf hebben die mening, ook onze klanten.

Kwaliteit in BMW en MINI onderhoud en APK

In onze moderne werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI. Wij hebben de beschikking over speciaal BMW en MINI gereedschap en over de modernste (originele) diagnose apparatuur.

Zo zijn wij in staat BMW en MINI onderhoud en reparaties te verrichten conform de strenge fabrieksvoorschriften. U bent verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie.

Topper

Begin 2014 is Automaan door klantenbeoordelingssite “Beste garage.nl” uitgeroepen tot de beste garage van Zuid-Holland en nummer 3 in heel Nederland. Hoeveel zekerheid wilt u nog meer.

Wat zeggen klanten over ons

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Bel of vraag een prijsopgave

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Digitale Service Registratie (DSR) slaat uitgevoerde onderhoudsbeurten op in de boordcomputer van uw auto en het BMW service systeem.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend euvel. Wij hebben de betaalbare oplossing.