BMW of MINI Youngtimer onderhoud

Met goed onderhoud aan uw youngtimer BMW of MINI blijft deze veilig, betrouwbaar en behoudt hij zijn waarde en uitstraling. Ook als het uw "daily driver" is.
Automaan zorgt daarvoor met passie en kunde.

Geen verkoop, wel onderhoud.

Helaas, Youngtimer’s verkopen doen wij niet. Onderhouden, dat doen wij wel!

Vanwege het karakteristieke en high-tech mechaniek van uw BMW of MINI vraagt deze om de juiste knowhow en expertise om uw auto in de juiste conditie te houden of al dan niet te krijgen die het verdiend. Dat kan alleen wanneer uw BMW of MINI met net zo veel passie, feeling en respect wordt behandeld zoals u dat doet. Kortom wij houden uw BMW en MINI Youngtimer met passend onderhoud en eventuele reparaties in goede staat zodat u er dagelijks mee op pad kunt gaan.

Jarenlange kennis en ervaring

Wij werken al jarenlang aan BMW’s en MINI’s. Of het nu gaat om periodiek of tussentijds, groot of klein onderhoud, kleine reparaties of complete revisies. Automaan verzorgt het. Door het vele uitgevoerde onderhoud en diverse reparaties kennen we meerdere kenmerken en gevoeligheden van deze modellen.

Zo zorgen we dat u met een goed onderhouden, betrouwbare én fiscaal aantrekkelijke Youngtimer BMW of MINI elke kilometer rijplezier beleeft.

BMW Youngtimer onderhoud

BMW Youngtimers

BMW en recent ook MINI zijn één van de meest populaire Youngtimer merken. Een hoog kwaliteitsniveau, een hoog rijcomfort en tot op de dag van vandaag een representatieve of sportieve uitstraling die daarvoor zorgen.

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Hoge deskundigheid

Zo goed als de dealer

BMW diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Voordeliger dan de dealer

Youngtimerregeling in het kort.

Standaard vallen auto’s van de zaak, waarmee ook privé gereden wordt, onder de 22% bijtellingsregeling. Voor Youngtimers is er een uitzondering . Youngtimers hebben een bijtellingspercentage van 35%. Dat is een hoger percentage, maar omdat de bijtelling over de dagwaarde wordt berekend in plaats van de cataloguswaarde valt het maandbedrag een stuk lager uit.

Voordelen van de Youngtimer regeling.

  • Lage maandelijkse kosten vanwege de lage bijtelling.
  • Vrijheid in de keuze voor een (tweedehands) auto ouder dan 15 jaar.
  • Alle fiscale voordelen van een reguliere zakelijke auto: de kosten die je maakt, zoals benzine en parkeergeld, mag je aftrekken van je winst.
  • De bijtelling kan elk jaar opnieuw berekend worden aan de hand van de actuele waarde en kan daarom nog lager uitvallen.

Wat klanten zeggen over Automaan...

Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
5 maanden geleden
Fred Vreeswijk
De beste BMW en MINI specialist in Zuid -Holland
in de afgelopen week
Dick Appel
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
7 maanden geleden
Dx iBo

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.

Meer BMW onderhoud

Digitale Service Registratie – DSR

Digitale Service Registratie (DSR) slaat uitgevoerde onderhoudsbeurten op in de boordcomputer van uw auto en het BMW service systeem.

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend probleem. Wij hebben de betaalbare oplossing.