BMW Youngtimer onderhoud

Deskundig & oplossingsgericht

Uw BMW Youngtimer goed onderhouden.

Met goed onderhoud aan uw youngtimer BMW blijft deze veilig, betrouwbaar en behoudt het zijn waarde en uitstraling. Ook als het uw “daily driver” is.
Automaan zorgt daarvoor met passie en kunde.

Geen verkoop, wel onderhoud.

Helaas, Youngtimer’s verkopen doen we niet. Onderhouden, dat doen we wel!

Vanwege het karakteristieke en hightech mechaniek van uw BMW of MINI vraagt deze om de juiste knowhow en expertise om uw auto in de juiste conditie te houden of al dan niet te krijgen die het verdiend. Dat kan alleen wanneer uw BMW of MINI met net zo veel passie, feeling en respect wordt behandeld zoals u dat doet.

Kortom wij houden uw BMW en MINI Youngtimer met passend onderhoud en eventuele reparaties in goede staat zodat u dagelijks mee op pad kunt gaan.

Onderhoud met kennis en passie.

Scherpe onderhoudstarieven

Automaan biedt dealerkwaliteit aan tegen competitieve prijzen. Omdat elke auto anders is, bieden wij Youngtimer onderhoud niet tegen een vast tarief aan. Gegarandeerd kan wél worden dat Automaan uw Youngtimer onderhoud tegenover een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Vraag nu kosteloos een prijsopgave aan. 

 

Onderhoud bij Automaan

Als BMW youngtimer rijder is het verstandig om ook voor  onderhoudsbeurten een afspraak te maken. We hebben specifieke kennis en ervaring met BMW’s, zodat we eventuele problemen sneller en accurater kunnen opsporen en oplossen.

DSR

Onderhoud door Automaan komt in de Digitale Service Registratie van BMW of MINI.

Hoog olieverbruik

Last van een hoog olieverbruik? Wij hebben de oplossing.

Hybride onderhoud

Met alle kennis en apparatuur voor onderhoud hybride BMW's en MINI's.

BMW Reparatie

Zoekt u een reparatie voor uw BMW? Automaan is hét adres voor BMW reparaties.

Waarom kiezen voor Automaan

Waarom met uw BMW Youngtimer voor Automaan kiezen

Met liefde voor het merk en jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste oplossing voor het onderhoud of repratie van uw BMW.
Expertise in BMW Youngtimers:

Automaan is gespecialiseerd in BMW-voertuigen, inclusief youngtimers. We hebben uitgebreide kennis en ervaring met deze specifieke modellen, waardoor wee goed in staat zijn om onderhoud en reparaties uit te voeren.

Persoonlijke service

We staan bekend om onze persoonlijke benadering en klantgerichte service. We nemen de tijd om naar de specifieke behoeften van de klant te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen voor het onderhoud van BMW youngtimers.

Betaalbare tarieven

We zijn niet goedkoop, wel is ons werkplaatstarief zeer concurrerend.

BMW Experts

Onze technici en serviceadviseurs zijn stuk voor stuks BMW experts én liefhebbers.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar. vanuit de regio Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Youngtimer regeling in het kort:

Standaard vallen auto’s van de zaak, waarmee ook privé gereden wordt, onder de 22% bijtellingsregeling. Voor Youngtimers is er een uitzondering . 

Youngtimers hebben een bijtellingspercentage van 35%. Dat is een hoger percentage, maar omdat de bijtelling over de dagwaarde wordt berekend in plaats van de cataloguswaarde valt het maandbedrag een stuk lager uit.

Voordelen van de Youngtimer regeling:

Maak afspraak

Afspraak maken

Onze klanten zijn belangrijk. Neem contact op als u met vragen zit.

Telefonisch