Vervangend vervoer

Is er een reparatie of onderhoud nodig? Elke BMW of MINI heeft soms onderhoud of een reparatie nodig. Ook dan houdt Automaan u mobiel.

Gratis leenfiets

Het gezonde alternatief. Wij hebben enkele fietsen, in goede staat, klaar staan waarmee u naar uw werk, huis of het centrum van Pijnacker kunt gaan.

Vervangende auto

Bij onderhoud of grotere reparatie. U betaalt een vergoeding van slechts € 10 p/d. Het aantal beschikbare voertuigen is beperkt, reserveer daarom zo vroeg mogelijk.

Nabij Randstadrailstation Pijnacker

Automaan ligt op minder dan 10 minuten lopen van het station Pijnacker Centrum. Met Randstad rijdt u snel en gemakkelijk naar Den Haag en Rotterdam

Klik op afbeelding voor vergroting

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
8 maanden geleden
Remon Janssen
Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
een maand geleden
Fred Vreeswijk
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
3 maanden geleden
Dx iBo

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.