Over Automaan

Dé garage voor BMW en MINI in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam. Automaan is dé mini en BMW specialist voor deskundig en probleemoplossende service. Automaan is geen officiële dealer maar biedt de persoonlijke service aan die verwacht kan worden van een dealer.

Gespecialiseerd BMW en MINI team

Bij Automaan staat een gedreven team voor u klaar om uw BMW en MINI vakkundig te onderhouden of te repareren. Automaan in Pijnacker is hét autobedrijf voor BMW en MINI!

Deskundig en probleemoplossende service

Bij Automaan richten wij ons op het bieden van de best mogelijke service voor klanten. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van BMW en MINI waardoor er altijd oplossingsgericht gedacht kan worden en de reparaties deskundig uitgevoerd worden.

BMW-specialist-automaat-overons_750x300

Tevreden klanten

U wilt kunnen vertrouwen op het autobedrijf waar u uw BMW of MINI laat onderhouden, dat is logisch. Bij Automaan begrijpen we dat als geen ander, en natuurlijk vinden wij onszelf een meer dan uitstekend BMW en MINI autobedrijf. Maar niet alleen wijzelf hebben die mening, ook onze klanten zeggen het.

Kwaliteit in BMW en MINI onderhoud en APK

In onze werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI. Ook beschikken we over speciaal BMW en MINI gereedschap. En de modernste (originele) diagnose apparatuur zoals ISTA/P.

Zo zijn wij in staat om aan  uw BMW en MINI onderhoud en reparaties te verrichten conform de strenge fabrieksvoorschriften. U bent verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie.

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
4 maanden geleden
Remon Janssen
Naast een grote beurt gevraagd naar wat motorisch bijgeluid te luisteren (6 cil. met 115 d.km op de teller). Volgens de technici de lagers van...
een jaar geleden
Ben Veldhoven
Hier langs gereden omdat lamp van angel eye verlichting kapot was. Snel geholpen tegen normaal tarief.
8 maanden geleden
John Sterker

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.