Over Automaan

Dé garage voor BMW en MINI in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam. Dealer kwaliteit, maar dan betaalbaar. No-nonsense, maar wel een persoonlijke service.

Gespecialiseerd BMW en MINI team

Bij Automaan staat een gedreven team voor u klaar om uw BMW en MINI vakkundig te onderhouden of te repareren. Automaan in Pijnacker is hét autobedrijf voor BMW en MINI!

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

Automaan heeft een laag kostenpatroon; geen dure locatie, geen kostbaar pand en geen indirecte medewerkers. Zo kunnen wij met onze BMW en MINI onderhoudstarieven scherper zijn dan de concurrentie.

BMW-specialist-automaat-overons_750x300

Tevreden klanten

U wilt kunnen vertrouwen op het autobedrijf waar u uw BMW of MINI laat onderhouden, dat is logisch. Bij Automaan begrijpen we dat als geen ander, en natuurlijk vinden wij onszelf een meer dan uitstekend BMW en MINI autobedrijf. Maar niet alleen wijzelf hebben die mening, ook onze klanten zeggen het.

Wat zeggen klanten over ons

Kwaliteit in BMW en MINI onderhoud en APK

In onze werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI. Ook beschikken we over speciaal BMW en MINI gereedschap. En de modernste (originele) diagnose apparatuur zoals ISTA/P.

Zo zijn wij in staat om aan  uw BMW en MINI onderhoud en reparaties te verrichten conform de strenge fabrieksvoorschriften. U bent verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie.

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Bel of vraag een prijsopgave