Digitale Service Registratie – DSR

Het traditionele onderhoudsboekje zult u bij uw BMW of MINI niet meer aantreffen. BMW heeft het traditionele stempelboekje namelijk verruild voor een digitale servicehistorie (DSR) die wordt opgeslagen in de centrale server van BMW én in de auto. Veel mensen denken dat uitsluitend de dealer hierin onderhoud kan registreren, maar wij kunnen en mogen dit ook!

DSR: Digitale Service Registratie

Wanneer u in het bezit bent van een BMW of MINI met Digitale Service Registratie (DSR) worden de uitgevoerde onderhoudsbeurten opgeslagen in het BMW service systeem. In plaats van een stempel in het onderhoudsboekje, krijg je tegenwoordig een uitdraai van de DSR. Deze digitale historie is zichtbaar voor iedere BMW dealer en geautoriseerde specialisten met toegang tot het BMW systeem waar ook ter wereld. Automaan is uiteraard één van deze geautoriseerde specialisten.

Automaan_digitale-registratie-bmw-onderhoud

Onderhoud zichtbaar in uw boordcomputer

Als eigenaar van een BMW of MINI kunt u de historie ook zien in de auto, namelijk via het scherm in het menu voertuiginstellingen. Wij beschikken over de officiële BMW apparatuur om het onderhoud direct in de boordcomputer te laden, én wij registreren het onderhoud in het BMW servicesysteem.

Hogere restwaarde

Het is bewezen dat een auto met een sluitende onderhoudshistorie een veel hogere restwaarde heeft dan een auto zonder boekje, facturen of digitale historie. Bedenk daarom goed wat dit doet met de restwaarde wanneer u ervoor kiest om niet naar een geautoriseerde specialist zoals Automaan te gaan. Ook het ontbreken van registraties bij auto’s met een digitaal serviceplan is voor veel kopers een minpunt.

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Hoge deskundigheid

Zo goed als de dealer

BMW diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Voordeliger dan de dealer

Wat klanten zeggen over Automaan...

Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct...
8 maanden geleden
Remon Janssen
Perfect vervangen koppelingsset en druklager van mijn Zafira 2009. Boschcarservice zijn de nieuwe garagisten. Gewoon er naar toe gaan.
een maand geleden
Fred Vreeswijk
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
3 maanden geleden
Dx iBo

Onderhoud of reparatie aan uw BMW of MINI? Maak nu een afspraak.

Meer BMW onderhoud

Olieverbruik BMW motor

Een aantal BMW motoren, met name van de bouwjaren 2001 t/m 2013 hebben een hoog olieverbruik. Automaan heeft de oplossing.

BMW distributieketting vervangen

Een ratelende distributieketting bij BMW en MINI benzinemotoren is een veel voorkomend probleem. Wij hebben de betaalbare oplossing.