Skip to content

BMW reparatie

Zoekt u een betaalbare reparatie voor uw BMW? Automaan is hét adres voor BMW reparaties. Met dealerkwaliteit, persoonlijke aandacht én betaalbare BMW reparatietarieven!

BMW reparaties

Bij Automaan staat een gedreven en ervaren team BMW specialisten voor u klaar om BMW reparaties goed en tegen betaalbare tarieven uit te voeren.

Voor BMW reparaties is de specifieke BMW knowhow en ervaring aanwezig. Daarbij beschikken we over speciaal BMW gereedschap, waaronder de originele ISTA/D en ISTA/P diagnose- en programmeringsapparatuur. Zo zijn wij in staat reparaties aan BMW's tegen een redelijk tarief uit te voeren.

Nog BMW fabrieksgarantie?

Heeft uw BMW nog fabrieksgarantie? Die blijft u behouden! Wij voeren BMW reparaties en onderhoud conform BMW fabrieksvoorschriften uit. Hierdoor bent u verzekerd van het behoud van de BMW fabrieksgarantie.

Alle BMW reparaties

Als specialist in BMW voeren wij alle reparaties aan uw BMW uit zoals:

specialist in BMW en MINI

Snel en gemakkelijk bereikbaar

In BMW onderhoud gespecialiseerd autobedrijf Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar. Plan eenvoudig uw route voor de BMW reparatie.

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe BMW en MINI tarieven

Zo goed als de dealer

BMW en MINI diagnose apparatuur aanwezig

No nonsense aanpak

Specialist in BMW en MINI

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Liefde en passie voor BMW en MINI

Wat zeggen klanten over Automaan

"De reparatie werd uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Kosten lager bijna 50% lager dan bij de BMW-dealer waar ik een eerste offerte had opgevraagd. Tijdens de reparatie (distributieketting) werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventueel meerwerk. Alles in goed overleg."

E. Langenberg

"Prima service geen verborgen kosten, en altijd duidelijke afspraken.."

M. Huijnen

"Goed en snel geholpen. Stond netjes een vervangende auto klaar (zoals afgesproken). Duidelijk geïnformeerd van te voren over de kosten. Ook netjes volgens afspraak klaar. Dus een aanrader."

E. Swanborn

"Enige garage waar ik nog naar toe ga voor mijn bmw. Service is echt super van balie mederwerkers tot mensen in de werkplaats. Ben zeer tevreden!."

J. Prins

"BMW rijden is duur. Automaan verzacht de kostprijs van onderhoud en maakt je auto weer als nieuw. Beter dan bij een dealer!"

X. Vd Vegt

"Prima gewerkt. Kwam voor wat aandachtspunten, na grondig nakijken waren er nog wat punten die gelijk meegenomen konden worden, dat scheelde weer in de prijs."

H. Rolvin

"Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag voor over."

B. Van Holsteijn

"Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!"

P. Van IJzendoorn

Bekijk alle reviews

Een vraag over het onderhoud van uw BMW, een prijsopgave of een afspraak maken?

Persoonlijk en betaalbaar

BMW rijder in ? Automaan: hét adres voor BMW reparaties.

Allen wat u echt nodig heeft

Geen duur pand of veel medewerkers. U betaalt alleen wat voor de BMW reparatie nodig is.

Vele tevreden BMW rijders

Klanten uit beoordelen BMW reparaties door Automaan al jaren lang méér dan goed.

BMW diagnose apparatuur

Automaan beschikt over de meest recente BMW diagnose reparatieapparatuur, o.a. ISTA/P.

Scroll To Top