Universeel onderhoud

Deskundig & betaalbaar

Onderhoud aan alle merken en modellen

In onze moderne werkplaats voeren gedreven en vakkundige monteurs het onderhoud, de APK of reparatie aan uw auto uit. Net zo goed als de dealer, maar tegen scherpe tarieven.

Alle merken en modellen

Of u nu Audi, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Mitsubishi, Saab, Smart, Subaru of Suzuki rijdt, Automaan is altijd een goede keuze voor het onderhoud.

Deskundige technici

Bij Automaan begrijpen we het belang van goed opgeleide technici. Met onze hoogopgeleide vakmensen kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande autoreparaties en -onderhoud.

Onze technici zijn experts op het gebied van moderne autotechnologieën en beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden.

Met hun deskundigheid kunnen ze uw voertuig efficiënt en nauwkeurig diagnosticeren en repareren, waardoor u veilig en met vertrouwen de weg op kunt. Vertrouw op ons ervaren team van technici voor de beste service en het behoud van de prestaties en betrouwbaarheid van uw auto.

Scherpe onderhoudstarieven

Automaan biedt dealerkwaliteit aan tegen competitieve prijzen. Omdat elke auto anders is, bieden wij onderhoud van uw auto niet tegen een vast tarief aan. Gegarandeerd kan wél worden dat Automaan uw auto onderhoudt tegenover een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Vraag nu kosteloos een prijsopgave aan. 

Onderhoud bij Automaan

Bij Automaan geniet u van scherpe onderhoudstarieven. Wij bieden betaalbaar onderhoud zonder concessies te doen aan kwaliteit. Vertrouw op onze deskundige monteurs voor professioneel en voordelig onderhoud aan uw auto.
Waarom kiezen voor Automaan

Waarom kiezen voor Automaan

Met jarenlange ervaring vinden we altijd de beste oplossing voor het onderhoud of reparatie van uw auto.

Hoge klantwaardering

Klanten waarderen ons met een meer dan dikke voldoende. En daar zijn we best trots op.

Deskundig op oplossingsgericht

Met onze ervaring en werkwijze vinden we de beste oplossingen.

Betaalbare tarieven

We zijn niet goedkoop, wel is ons werkplaatstarief zeer concurrerend.

De zekerheid van BOVAG

Met de BOVAG garantievoorwaarden weet u dat u geen kat in de zak koopt.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar. vanuit de regio Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Maak afspraak

Afspraak maken

Onze klanten zijn belangrijk. Neem contact op als u met vragen zit.

Telefonisch