MINI APK

Zoekt je een vertrouwd adres voor de APK keuring van je MINI Automaan is dé specialist in MINI.  Met dealerkwaliteit, persoonlijke aandacht én betaalbaar? Dat is Automaan.

MINI APK

Je MINI geeft zelf aan wanneer en wat voor onderhoud er nodig is. Een uitzondering hierop is de APK omdat deze keuring wettelijk verplicht is. Van de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijg je een herinnering van het RDW.

Een losse APK keuring van uw MINI is uiteraard mogelijk, vaak kiezen klanten ervoor om de APK keuring samen met een onderhoudsbeurt van je MINI te laten uitvoeren. Dit laatste betekent voor je slechts één afspraak voor je MINI én een kostenvoordeel omdat de kosten dan voor de APK gratis zijn.

Het spreekt voor zich dat wij voor de APK alleen wat nodig is en wat wettelijk verplicht is inspecteren. Mocht er meerwerk nodig zijn, dan krijg je een prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Zo doen we dat bij Automaan, het adres voor jou als MINI rijder.

MINI Cooper onderhoud en service

Dit is wat wij doen voor de APK van je MINI

Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie

Milieu: uitlaatgassen, roetmeting (dieselmotoren), viergasmeting (benzinemotoren)

Algemeen: Na afloop van de APK keuring krijgt je een keuringsrapport van je MINI. Hierop staat vermeld of je MINI is goedgekeurd of afgekeurd. Het APK keuringsrapport is voorzien van een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Specialist in MINI Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar vanuit Benthuizen. Plan eenvoudig je route voor de APK keuring.

automaan_plattegrond

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe BMW en MINI tarieven

Zo goed als de dealer

BMW en MINI diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW en MINI

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Liefde en passie voor BMW en MINI

Wat zeggen klanten over Automaan

"De reparatie werd uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Kosten lager bijna 50% lager dan bij de BMW-dealer waar ik een eerste offerte had opgevraagd. Tijdens de reparatie (distributieketting) werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventueel meerwerk. Alles in goed overleg."

E. Langenberg

"Prima service geen verborgen kosten, en altijd duidelijke afspraken.."

M. Huijnen

"Goed en snel geholpen. Stond netjes een vervangende auto klaar (zoals afgesproken). Duidelijk geïnformeerd van te voren over de kosten. Ook netjes volgens afspraak klaar. Dus een aanrader."

E. Swanborn

"Enige garage waar ik nog naar toe ga voor mijn bmw. Service is echt super van balie mederwerkers tot mensen in de werkplaats. Ben zeer tevreden!."

J. Prins

"BMW rijden is duur. Automaan verzacht de kostprijs van onderhoud en maakt je auto weer als nieuw. Beter dan bij een dealer!"

X. Vd Vegt

"Prima gewerkt. Kwam voor wat aandachtspunten, na grondig nakijken waren er nog wat punten die gelijk meegenomen konden worden, dat scheelde weer in de prijs."

H. Rolvin

"Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag voor over."

B. Van Holsteijn

"Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!"

P. Van IJzendoorn

Bekijk alle reviews

Een vraag over het onderhoud van je MINI, een prijsopgave of een afspraak maken?

Bel 015-3610738

Veel gestelde vragen over APK keuring MINI

Persoonlijk en betaalbaar

Automaan is hét adres voor de MINI rijder in

Allen wat u echt nodig heeft

Geen duur pand of veel medewerkers. U betaalt alleen wat voor de MINI APK nodig is.

Vele tevreden MINI rijders

Klanten beoordelen Automaan, specialist in MINI, al jaren lang méér dan goed.

BMW diagnose apparatuur

Automaan beschikt over de meest recente MINI diagnose apparatuur, o.a. ISTA/P.