MINI APK

Zoek je een vertrouwd adres voor de APK keuring van je MINI Automaan is dé specialist in MINI.  Met dealerkwaliteit, persoonlijke aandacht én betaalbaar? Dat is Automaan.

MINI APK

Je MINI geeft zelf aan wanneer en wat voor onderhoud er nodig is. Een uitzondering hierop is de APK omdat deze keuring wettelijk verplicht is. Van de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijg je een herinnering van het RDW.

Een losse APK keuring van uw MINI is uiteraard mogelijk, vaak kiezen klanten ervoor om de APK keuring samen met een onderhoudsbeurt van je MINI te laten uitvoeren. Dit laatste betekent voor je slechts één afspraak voor je MINI én een kostenvoordeel omdat de kosten dan voor de APK gratis zijn.

Het spreekt voor zich dat wij voor de APK alleen wat nodig is en wat wettelijk verplicht is inspecteren. Mocht er meerwerk nodig zijn, dan krijg je een prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Zo doen we dat bij Automaan, het adres voor jou als MINI rijder.

MINI Cooper onderhoud en service

Dit is wat wij doen voor de APK van je MINI

Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie

Milieu: uitlaatgassen, roetmeting (dieselmotoren), viergasmeting (benzinemotoren)

Algemeen: Na afloop van de APK keuring krijgt je een keuringsrapport van je MINI. Hierop staat vermeld of je MINI is goedgekeurd of afgekeurd. Het APK keuringsrapport is voorzien van een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Specialist in MINI Automaan is gevestigd in Pijnacker, gemakkelijk bereikbaar vanuit Benthuizen. Plan eenvoudig je route voor de APK keuring.

automaan_plattegrond

Voordelen van Automaan:

Hoge waardering door klanten

Scherpe BMW en MINI tarieven

Zo goed als de dealer

BMW en MINI diagnose apparatuur aanwezig

No nonsens aanpak

Specialist in BMW en MINI

Persoonlijke service

Zekerheid: lid van de BOVAG

Bij Automaan bent u klant, geen nummer

Liefde en passie voor BMW en MINI

Wat zeggen klanten over Automaan

"Duidelijke afspraak, kundige en tijdige opvolging, nette afwerking. Dat alles voor een redelijke prijs. Voor ons al jaren een betrouwbaar adres!"

G. Hordijk

"Ik kan het kort toelichten: Ik wou dat ik Automaan eerder had ontdekt. Tot nu toe in ieder geval top service, vriendelijk, oplossingsgericht en zeer behulpzaam. Mijn auto gaat hier in het onderhoud!"

M. Prins

"Helaas moest mijn auto voor een tweede keer een versnellingsbakrevisie, een dure grap. Ik heb met Automaan vooraf gebeld voor een prijsindicatie en ben tijdens het gehele proces erg netjes geholpen. Er is uitgebreid verteld wat er kapot was en vervangen moest worden, en bij ophalen was er alle aandacht voor mijn vragen en is Lex zelfs met mij in de auto meegereden om wat extra tips te geven. Ik waardeer deze persoonlijke benadering en zal zeker terug komen. De auto rijd weer erg prettig. Uiteraard kan ik nog niets zeggen over de nazorg/garantie maar ik vertrouw erop dat ook deze goed verloopt."

M. Brouns

"Uitstekende service, advies en kwaliteit. Waar gewerkt wordt vallen spaanders en dat is ok. Alle puntjes zijn adequaat verholpen."

O. de Laat

"Hier werken mensen die er echt verstand van hebben!!!!
Goede service."

R. Bouwmeester

"Professionele aardige lui, die doen wat ze zeggen."

P. Deprez

"Snelle reactie, duidelijke service, leenauto stond keurig klaar, prettige communicatie. Erg tevreden."

P. Simonis

"Met Martin aan de desk, bekwame monteurs in de garage en een comfortabele wachtruimte is deze garage zeer aan te bevelen!"

H. Bovenlander

Bekijk alle reviews

Een vraag over het onderhoud van je MINI, een prijsopgave of een afspraak maken?

Bel 015-3610738

Veel gestelde vragen over APK keuring MINI

Persoonlijk en betaalbaar

Automaan is hét adres voor de MINI rijder in

Allen wat u echt nodig heeft

Geen duur pand of veel medewerkers. U betaalt alleen wat voor de MINI APK nodig is.

Vele tevreden MINI rijders

Klanten beoordelen Automaan, specialist in MINI, al jaren lang méér dan goed.

BMW diagnose apparatuur

Automaan beschikt over de meest recente MINI diagnose apparatuur, o.a. ISTA/P.